Nieuw Set: Raging Roar (Dragon Ball Super: Fusion World)

Nieuw Set: Raging Roar (Dragon Ball Super: Fusion World)

Het wachten is eindelijk voorbij! Super Saiyan 4 Son Goku maakt zijn debuut op Fusion World, en wij bij Mirai Cards konden dit evenement niet missen!

Raging Roar zal op 16 augustus 2024 verschijnen en brengt een geweldige toevoeging aan de game: een nieuwe kleur: Black.
Tot nu toe lijkt deze nieuwe kleur erg combo-gericht te zijn, maar de grootste kracht is het maken van energie. Dat klopt, sommige Black kaarten geven je energiemarkeringen, en veel kaarten hebben speciale vaardigheden waarvoor ze als betaling nodig zijn, dus dit is absoluut een van de belangrijkste aspecten van de kleur.
Laten we nu eens kijken naar de nieuwe leiders:

Jiren Card

Jiren [FB03-001]

Wanneer Jiren wakker wordt, krijgt hij een opmerkelijk uithoudingsvermogen, waardoor de maximale schade in een gevecht beperkt wordt tot slechts 1! Bovendien trek je elke keer dat je schade oploopt een kaart, waarmee je de grote kracht van de beste krijger van Universum 11 laat zien!

Son Goku Card

Son Goku [FB03-027]

Door op een van je kaarten in het Battle Area te tikken, kun je een powerboost van +10.000 krijgen tijdens de aanval van je tegenstander! Omdat kaarten met [Field]-effecten ook in het Battle Area kunnen worden geplaatst, is het van cruciaal belang om te kiezen welke kaarten je wilt gebruiken!

Piccolo Card

Piccolo [FB03-053]

Piccolo wordt weer actief als hij schade toebrengt aan de tegenstander terwijl hij 8 of meer energie heeft! Lever de genadeslag door extra kracht te halen uit je opgeladen energie!

Babidi Buu Card

Babidi / Buu [FB03-070]

Je kunt aan het einde van je beurt nog één kaart uit je hand spelen, zolang deze een prijs van 2 of minder heeft en de speciale eigenschappen "Wicked Soul" of "Evil Wizard" heeft. Vervul de ambities van de boze tovenaar en de herrezen Majin!

Son Goku GT Card

Son Goku: GT [FB03-104]

Verhoog een van je Battle Cards met +10.000, of ga verder, helemaal tot +15.000 ten koste van een energiemarker! Maak gebruik van andere Black kaarten om de vaardigheid van deze leider optimaal te benutten!

Onder de nieuwe kaarten bevinden zich ook enkele speciale alt-art-versies van kaarten uit het verleden, evenals versies met alternatieve specificaties met unieke illustraties en verwerking! Dus als je de kans om ze te bemachtigen niet wilt missen, heeft Mirai Cards een aantal Raging Roar boosterboxen voor je!

Belangrijkste details 

Releasedatum: 16 augustus 2024;
Nieuwe Color: Black;
Beschikbare product: Booster Box.

Samenstelling set: 143 Raging Roar-kaarten: 

  • 5 Leaders;
  • 3 Special Reprints;
  • 2 Secret Rares;
  • 12 Super Rares;
  • 30 Rares;
  • 39 Uncommons;
  • 52 Commons.

Er zitten 20 Alt-Art-kaarten in deze set.

Kortom, door de introductie van de favoriet bij fans Super Saiyan 4 Goku en een nieuwe Color, Black, wordt Raging Roar een must-have voor zowel verzamelaars als spelers, dus zorg ervoor dat je de jouwe hier bij Mirai Cards bemachtigt voordat het te laat is.