Nieuw Set: Shimmering Skies (Disney Lorcana)

Nieuw Set: Shimmering Skies (Disney Lorcana)

Ursula is verslagen, dus kom en sluit je aan bij Mirai Cards voor dit grootse feest onder de glinsterende hemel!

Terwijl de chaos veroorzaakt door Ursula's terugkeer nog steeds aan het afnemen is, maakt Lorcana zich al op voor een feest. Shimmering Skies brengt een feestelijk thema, gevuld met vuurwerk en dans. Een perfect moment om nieuwe vrienden te maken, toch? Om daarbij te helpen wordt er samen met de Shimmering Skies-set een nieuw op zichzelf staand product uitgebracht, de Disney Lorcana Gateway. Maar daar komen we zo op terug. Shimmering Skies bevat 204 nieuwe kaarten, plus 18 nieuwe Enchanted-kaarten, waaronder een Amber-kleurige Vanellope en een Emerald-kleurige litteken. In tegenstelling tot wat gewoonlijk gebeurt, is er deze keer geen cadeauset, die is vervangen door de Gateway.

Gateway

Gateway is ontworpen om beginners te leren Disney Lorcana te spelen door geleidelijk de spelmechanismen te introduceren, wat een gecontroleerde en boeiende leerervaring biedt. Het is een gemakkelijke en leuke introductie tot ruilkaartspellen.

Shimmering Skies Booster Box

Booster Boxen zijn perfect om samen met je vrienden te tekenen. Ze bevatten 24 boosterpakketten van elk 12 kaarten, waarvan er één een gegarandeerde foliekaart is.

Shimmering Skies Sleeved Booster Pack

Breid uw verzameling uit en bescherm tegelijkertijd uw kaarten. Elk Sleeved Booster Pack bevat 12 kaarten met zeldzame zeldzaamheden, net als de gewone boosters, en kan ook worden gebruikt om je kaarten veilig te houden met een stijlvoller ontwerp.
Dit keer zijn Vanellope, Donald Duck en Maui gekozen voor de omslagontwerpen.

Starter Deck

Zoals gewoonlijk introduceert Shimmering Skies twee nieuwe starterdecks: een Amethyst-Ruby-deck met de Super Rare "The Fifth Spirit, Elsa" en de Rare "Demolition Dude, Wreck-It Ralph", en een Emerald-Steel-deck met het Super Rare "Head of Security, Kronk" en de Rare "Vengeful Lion, Scar".
Al deze aanbevolen kaarten zijn verkrijgbaar in folieversies.

Shimmering Skies Illumineer's Trove

De Illumineer's Trove is een geweldig item voor verzamelaars die hun collecties willen uitbreiden en tegelijkertijd over een goede opslagoplossing willen beschikken.
Het bestaat uit een hoogwaardige opbergdoos met daarin 6 kaartverdelers met kleurthema, 8 Shimmering Skies-boosterpakketten, 6 schadetellerdobbelstenen met een uniek glinsterend effect en een draaischijfteller.

Dat is alles voor de belangrijkste producten, maar zoals gewoonlijk voorziet Ravensburger ons ook van enkele nieuwe accessoires.

Cards Portfolio Binder

Portfolio

Een draagbare kaartenportfolio, die plaats biedt aan maximaal 252 standaard Disney Lorcana-kaarten en wordt geleverd in twee verschillende ontwerpen. De ene optie bevat een compilatie van iconisch personage-artwork, terwijl de andere het Disney Lorcana-kaartontwerp op de achterkant laat zien.

shimmering skies playmat

Playmat

Shimmering Skies zet de aanpak van de vorige set voort en introduceert twee nieuwe speelmatontwerpen met prachtig artwork van Ursula's Return-kaarten "Look At This Family" en "Accomplished Mystic, Belle".

lorcana deck boxes

Deckbox

Net als de speelmatten zijn de deckboxen ook voorzien van illustraties van kaarten uit eerdere sets. Deze keer werd gekozen voor "Heroic Outlaw, Aladdin" uit The First Chapter en "Celebrating Princess, Tiana" uit Rise of the Floodborn.

shimmering skies sleeve box

Sleeves

Ten slotte zijn er ook enkele nieuwe sleeve ontwerpen.
Naast "Heroic Outlaw, Aladdin" en "Celebrating Princess, Tiana" is het grootste nieuws een neutraal ontwerp dat lijkt op de achterkant van Disney Lorcana-kaarten.

Belangrijkste details: 

Releasedatum: 9 augustus 2024;
Available products:

  • Gateway;
  • Booster Box;
  • Starter Decks;
  • Sleeved Booster Pack;
  • Illumineer’s Trove.
  • Portfolio;
  • Playmats;
  • Deck Boxes;
  • Card Sleeves.

Set compositie: 222 Shimmering Skies-kaarten:

  • 18 Enchanted;
  • 12 Legendaries;
  • 18 Super Rares;
  • 48 Rares;
  • 54 Uncommons;
  • 72 Commons.

Kortom, de Shimmering Skies-set biedt een opwindende reeks nieuwe kaarten en accessoires die je gameplay-ervaring zeker zullen verbeteren. Met de introductie van unieke producten als de Gateway en diverse thema-accessoires is er voor iedere fan en verzamelaar wat wils.